Essimo Judopak Wazari

Judo

Beschikbaarheid:      Op voorraad

Afhankelijk van de maat kost dit product tussen de € 103.96 en € 122.80


Van: € 108,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

Van: € 108,00
Aantal:
Essimo wedstrijdpak van topkwaliteit
Het Essimo Judopak Wazari is wit gebleekt en gemaakt van 100% gewafeld katoen. Dit wedstrijdpak is een zware uitvoering gemaakt van 750 grams katoen.

Details

Ben jij op zoek naar een wedstrijdpak van topkwaliteit? Ga dan voor het Judopak Wazari van Essimo. Dit judopak van Essimo is zeer geschikt als wedstrijdpak en is gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen. Dit wedstrijdpak is een zware uitvoering die gemaakt is van 750 grams katoen. Het Essimo Judopak Wazari is zeer stevig, het jasje is voorzien van een brede, gestikte rugnaad en de pantalon is volledig dubbel gestikt. Het pak is aan de binnenkant gebrusht en heeft een soepele pasvorm. Op de linkerschouder van het pak is het Essimo logo geborduurd. Bij dit judopak wordt geen witte judoband geleverd. De band kan je hier voordelig bij bestellen.

Het Essimo Wazari Judopak in het kort

  • Wedstrijdpak van topkwaliteit
  • Gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen
  • Zware uitvoering van 750 grams katoen
  • Gebrusht aan de binnenkant
  • Judobroek volledig dubbel gestikt
  • In de maten 150 t/m 200 cm verkrijgbaar

 

Welke maat judo- karatepak heb ik nodig?

Voor bijna alle judo/karatepakken geldt dat ze gemaakt zijn van 100% katoen en dus nog zullen krimpen na het wassen. Wij adviseren dan ook om 5 cm bij uw lengte op te tellen en dan de lengtemaat te bestellen die hier het meest bij aansluit. Voor kinderpakjes adviseren wij om 10 cm. bij de lengte op te tellen omdat kinderen snel uit hun pak groeien. Voor de IJF GOLD wedstrijdpakken geldt dat de lichaamslengte overeenkomt met de maat van het te bestellen judopak.

lettertype
Nee
Borduurkleur
Nee
Sku
EJSW
Merk
Essimo
EAN
Nee
Materiaalsoort
100% katoen
Smaak
Nee