Essimo IJF Gold Judopak - Blauw

Judo

Beschikbaarheid:      Op voorraad

Afhankelijk van de maat kost dit product tussen de € 198 en € 238


Van: € 198,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

Van: € 198,00
Aantal:
Dit blauwe judopak van Essimo voldoet aan de laatste regels van de EJU en de IJF. Dit wedstrijdpak kan daarom tijdens alle nationale en internationale judotoernooien gedragen worden. Dit fantastische judopak is dan ook erg populair onder internationale topjudoka’s.

Details

Per 1 april 2015 moeten alle judoka’s die deelnemen aan internationale wedstrijden georganiseerd door de IJF of de EJU een nieuw IJF approved judopak dragen. Dit nieuwe IJF approved judopak is te herkennen aan het nieuwe rode IJF approved logo op het jasje en op de broek. De oude IJF pakken met blauw IJF approved logo zijn dan voor deze wedstrijden niet meer te gebruiken! Bestel nu de allernieuwste IJF pakken bij Essimo. Essimo is IJF official supplier.

Sinds 2017 worden pakken met twee logo's op de schouders niet meer geaccepteerd en dienen de pakken één logo op de schouders te hebben, deze pakken voldoen aan deze eisen.

Essimo IJF Gold Judopak Blauw

Dit Essimo wedstrijdpak van topkwaliteit voldoet aan alle voorwaarden van de European Judo Union (EJU) en de International Judo Federation (IJF). Hierdoor is dit judopak geschikt voor alle nationale en internationale judowedstrijden. Het IJF Gold judopak is zowel in het blauw als in het wit verkrijgbaar. Dit geweldige wedstrijdpak is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester en bestaat uit 750 grams stof. Dit pak krimpt iets minder dan een 100% katoenen pak omdat dit geweldige judopak is geproduceerd van polyester-katoen. Bij dit pak wordt geen judoband meegeleverd, deze kan je er echter gemakkelijk en voordelig bij bestellen. Het is verstandig om te kiezen voor een IJF judoband.

 Het Essimo Gold IJF judopak in het kort:

  • IJF judopak
  • Verkrijgbaar in blauw en wit
  • Verkrijgbaar in de maten 150 t/m 210cm
  • Gemaakt van polycotton, dus minder krimp.
  • Geleverd zonder IJF judoband
lettertype
Nee
Borduurkleur
Nee
Sku
IJF8B
Merk
Essimo
EAN
Nee
Materiaalsoort
Polyester/katoen
Smaak
Nee

Gerelateerde producten