Essimo Judopak Ippon Blauw

Judo

Beschikbaarheid:      Op voorraad

Afhankelijk van de maat kost dit product tussen de € 145.60 en € 182


Van: € 150,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

Van: € 150,00
Aantal:

Judopak Ippon Blauw Wil jij goed presteren als actieve wedstrijdjudoka? Dan is het Essimo Judopak Ippon ideaal voor jou. Dit Essimo judopak is gemaakt van 100% wafelkatoen en behoort tot de zwaarste categorie van 930 grams katoen.

Details

Judopak Ippon Blauw van Essimo

Het Essimo Judopak Ippon is speciaal gericht op actieve wedstrijdjudoka’s. Het judopak is gemaakt van 930 grams katoen en valt daarmee in de zwaarste categorie. Dit pak is daarom populair onder nationale en internationale topjudoka’s. Het is gemaakt van 100% gewafeld katoen, het jasje is voorzien van een brede gestikte rugnaad en de pantalon is volledige dubbel gestikt. Op de linkerschouder staat het Essimo-logo. Dit voordelige wedstrijdpak helpt je optimaal te presteren door de fijne en soepele pasvorm. Het Essimo Judopak Ippon Blauw is ook in halve maten verkrijgbaar.

Het Essimo Judopak Ippon blauw in het kort

  • Blauw wedstrijd judopak
  • Zwaarste uitvoering van 930 grams katoen
  • 100% gewafeld katoen
  • Pantalon volledig dubbel gestikt
  • Ook in halve maten verkrijgbaar van 150 t/m 210

 

Welke maat judo- karatepak heb ik nodig?

Voor bijna alle judo/karatepakken geldt dat ze gemaakt zijn van 100% katoen en dus nog zullen krimpen na het wassen. Wij adviseren dan ook om 5 cm bij uw lengte op te tellen en dan de lengtemaat te bestellen die hier het meest bij aansluit. Voor kinderpakjes adviseren wij om 10 cm. bij de lengte op te tellen omdat kinderen snel uit hun pak groeien. Voor de IJF GOLD wedstrijdpakken geldt dat de lichaamslengte overeenkomt met de maat van het te bestellen judopak.

lettertype
Nee
Borduurkleur
Nee
Sku
EJSIB
Merk
Essimo
EAN
Nee
Materiaalsoort
100% katoen
Smaak
Nee