Essimo Judopak Ippon Wit – Slim Fit

Judo

Beschikbaarheid:      Op voorraad

Van: € 132,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

Van: € 132,00
Aantal:
Het Essimo Judopak Ippon Slim Fit wordt dankzij de uitstekende kwaliteit door veel nationale en internationale wedstrijdjudoka’s gedragen. Dit judopak is gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen en is getailleerd. Dit Essimo wedstrijdpak behoort tot de zwaarste categorie en heeft een ideale pasvorm.

Details

Essimo Judopak Ippon Slim Fit

Ben jij op zoek naar een stevig wedstrijdpak van zware kwaliteit? Dan is het Essimo Judopak Ippon Slim Fit een goede optie. Dit Essimo wedstrijd judopak is gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen en wordt door veel nationale en internationale wedstrijdjudoka’s gedragen. Dit judopak is een Slim Fit uitvoering met een smallere taille dan het standaard Essimo Judopak Ippon. Dit geweldige judopak behoort tot de zwaarste categorie en is zeer stevig. De pantalon is volledig dubbel gestikt en het jasje is voorzien van een brede, gestikte naad op de rug. Het Essimo Judopak Ippon Slim Fit is ook in halve maten verkrijgbaar, zodat je altijd de ideale maat kan vinden. Let op: dit judopak is gemaakt van 100% katoen en kan daardoor iets krimpen. U kunt daarom het beste 10 centimeter bij uw lengte optellen om de juiste maat te kiezen.

Het Essimo Ippon Slim Fit Judopak in het kort

  • Getailleerd wedstrijdpak
  • Zwaarste uitvoering
  • Wit gebleekt
  • 100% gewafeld katoen
  • Ideale pasvorm
  • Jasje is voorzien van brede gestikte rugnaad
  • Pantalon is volledig dubbel gestikt
  • Verkrijgbaar in de maten 150 t/m 210. Ook verkrijgbaar in halve maten

 

Welke maat judo- karatepak heb ik nodig?

Voor bijna alle judo/karatepakken geldt dat ze gemaakt zijn van 100% katoen en dus nog zullen krimpen na het wassen. Wij adviseren dan ook om 5 cm bij uw lengte op te tellen en dan de lengtemaat te bestellen die hier het meest bij aansluit. Voor kinderpakjes adviseren wij om 10 cm. bij de lengte op te tellen omdat kinderen snel uit hun pak groeien. Voor de IJF GOLD wedstrijdpakken geldt dat de lichaamslengte overeenkomt met de maat van het te bestellen judopak.

lettertype
Nee
Borduurkleur
Nee
Sku
EJSISF
Merk
Essimo
EAN
Nee
Materiaalsoort
100% witgebleekt katoen
Smaak
Nee