Essimo Judopak IJF ‘’Old Model’’ Slim Fit Wit

Beschikbaarheid:      Op voorraad

€ 49,95

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

€ 49,95
Aantal:

Essimo heeft nog een laatste restant van enkele maten “oude” IJF pakken. Deze oude IJF pakken hebben een blauw IJF label, welke NIET meer geldig is voor internationale wedstrijden die vallen onder de auspiciën van de IJF en/of EJU. Hiervoor heb je een IJF approved judopak nodig met een rood IJF label, deze vind je hier

Details

Deze oude modellen IJF pakken zijn gemaakt van 930 grams polyester/katoen. Deze zijn dus dikker dan de huidige IJF pakken en prima geschikt voor trainingen wedstrijden waarbij een IJF approved judopak niet verplicht is.

Omdat het pak gemaakt is van polyester/katoen zal dit pak minder krimpen dan een traditioneel katoenen judopak. Wij raden dan ook aan om het maat pak te bestellen dat overeen komt met je lichaamslengte. Na ontvangst het pak wassen op 30 graden, waarna het nog een klein beetje zal krimpen. Wij adviseren judopakken nooit in de droger te doen, omdat deze dan meer kan krimpen en minder lang mee zal gaan door slijtage van de droger.

Dus ben je op zoek naar een kwalitatief super goed pak en is jouw maat nog beschikbaar, aarzel dan niet en bestel hem snel!  OP=OP!!!

lettertype
Nee
Borduurkleur
Nee
Sku
IJFOMWSF
Merk
Essimo
EAN
Nee
Materiaalsoort
Polyester/katoen
Smaak
Nee