Essimo.nl is dè webshop voor vechtsportartikelen in Nederland! Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de vechtsport, waardoor je bij ons ook terecht kunt voor deskundig advies.

MISSIE

Onze missie is het aanbieden van (vecht)sportartikelen met daarbij een uitstekende klantenservice en altijd de beste prijzen, veel productinformatie en de snelst mogelijke levering. Bij Essimo B.V. staat de klant altijd centraal.

LEVERING

Essimo staat garant voor een snelle levering direct uit onze voorraad. Ook kunt u bij Essimo uw bestelling afhalen bij ons magazijn in Den Helder. In ons magazijn van 1700m2 hebben wij nagenoeg alle producten ruim op voorraad liggen.

BETALING

Bij Essimo kan er betaald worden via diverse beveiligde betalingsmethodes. De betaling van een bestelling gaat veilig via de beveiligde (SSL-certificaat) verbinding. Voor specifieke vragen over betaling kunt u contact op nemen met onze klantenservice.

ASSORTIMENT

Essimo heet een enorm groot assortiment (vecht)sport artikelen. Van judopakken tot karatepakken en van boks zakhandschoen naar puzzelmat. U vindt het allemaal bij Essimo tegen de beste prijzen op de markt. Tevens is Essimo wereldwijd licentie houder van het merk Ernesto Hoost Fight Gear.

GROOTHANDEL

Naast het verkopen vanuit ons magazijn in Den Helder en online webshop aan particulieren, verkopen we ook aan sportscholen, gyms en andere zakelijke klanten. Voor deze zakelijke klanten bieden wij onze producten aan tegen speciale prijzen. Bel ons gerust voor meer informatie indien u bijvoorbeeld inkoper bent bij een sportschool/vereniging of als u als denkt in aanmerking te komen voor groothandelsprijzen. Via onze homepage kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een groothandels account.

INSTAGRAM

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen? Volg ons op Instagram en u bent altijd als eerste op de hoogte!

FACEBOOK

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen? Volg ons op Facebook en u bent altijd als eerste op de hoogte!

VRAGEN?

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben? Dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice.