Gratis verzending vanaf € 75,00
Onze particuliere klanten die een bestelling boven de € 75,00 inclusief BTW doen op Essimo krijgen de bestelling gratis bezorgd op een afleveradres in Nederland of België.
Dit geldt niet voor pakketten met een afwijkend formaat zoals bijvoorbeeld judomatten en/of puzzelmatten en bokszakken en/of bokspalen.

Gratis verzending is alleen van toepassing vanaf het vastgestelde bedrag van €75,-. Mocht je na het terugsturen van (een deel van) je bestelling onder €75,- uitkomen, vervalt de gratis verzending en brengen we de gebruikelijke verzendkosten (€6,95) in mindering op het totale retourbedrag.

Als het retour gestuurde artikel niet netjes in originele verpakking retour komt, rekenen wij herverpakkingskosten van €5,00.

 

Morgen in huis 
Bestellingen die wij op werkdagen voor 16:00 uur binnen krijgen worden de eerstvolgende werkdag door DHL geleverd.


Veilig en online betalen
Op Essimo.nl kunt u veilig uw aankopen betalen met Ideal of met een overschrijving via uw eigen bank. Betalingen die met Ideal worden gedaan kunnen meteen worden verwerkt. Voor betalingen die via overschrijving worden gedaan is het afhankelijk van de verwerkingstijd van de bank voordat het totaalbedrag op onze rekening is bijgeschreven.


14 dagen bedenktijd
Mocht uw aankoop bij Essimo u niet bevallen dan kunt u binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden uw product retourneren.
Wel dient uw product ongebruikt en/of ongedragen en indien mogelijk in de originele verpakking retour gestuurd te worden zodat wij het product weer kunnen verkopen. In verband met hygiëne kunnen wij producten zoals mondbeschermers, binnenhandschoenen enzovoorts niet terug nemen. Cadeaubonnen zijn ook uitgesloten van het retourbeleid evenals gepersonaliseerde artikelen zoals geborduurde budo banden of (kick)bokshandschoenen.  De retourzending dient door de consument gefrankeerd te worden.
Bij het retoursturen dient u (een kopie van) uw factuur/bestelling mee te sturen, alsmede de tenaamstelling en IBANNUMMER van de rekening waarop wij uw aankoop kunnen crediteren. Binnen 5 werkdagen zal het bedrag op uw rekening teruggestort worden. De retourkosten zijn voor de consument en de heenverzendkosten worden, bij retouren, vergoedt. Mocht u iets om willen ruilen, zullen we de verzendkosten terug naar u op ons nemen. Graag een kopie van de factuur mee sturen met uw retour.

LET OP: Wij nemen geen retourpakketten aan via servicepunten. Retourneren is alleen mogelijk naar ons eigen adres. Retourpakketten kunnen niet worden aangenomen in het weekend en doordeweeks buiten 08:30 – 17:00 om. Bij het verzenden van uw retourpakket kunt u aangeven dat het pakket wordt verzonden naar een bedrijfsadres, zodat hier rekening mee gehouden wordt.


Kosten
Essimo gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Essimo houdt zich het recht toe te wachten met uitbetaling van de gecrediteerde artikelen, tot de artikelen in goede orde zijn ontvangen.