Gratis verzending vanaf €75,00

Onze particuliere klanten die een bestelling vanaf €75,00 inclusief BTW doen op Essimo.nl krijgen de bestelling gratis bezorgd op een afleveradres in Nederland of België. Dit geldt niet voor pakketten met een afwijkend formaat zoals bijvoorbeeld judomatten en/of puzzelmatten hiervoor zijn de verzendkosten afwijkend. Bij "normale" bestellingen (onder de € 75,00) hanteren wij een verzendtarief van €6,95 per pakket binnen Nederland en €7,95 voor bestellingen naar België.

Vandaag besteld = Morgen in huis

Bestellingen die wij op werkdagen voor 16:00 uur binnen krijgen worden de eerstvolgende werkdag door DHL geleverd.Op Essimo.nl kunt u veilig uw aankopen betalen met iDEAL of met een overschrijving via uw eigen bank. Betalingen die met iDEAL worden gedaan kunnen meteen worden verwerkt. Voor betalingen die via overschrijving worden gedaan is het afhankelijk van de verwerkingstijd van de bank voordat het totaalbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

14 dagen bedenktijd

Mocht uw aankoop van Essimo.nl u niet bevallen dan kunt u binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden uw product retourneren. Wel dient uw product ongebruikt en/of ongedragen in de originele verpakking retour gestuurd te worden zodat wij het product weer kunnen verkopen. Bij een retourzending dient u (een kopie van) uw factuur/bestelling mee te sturen, alsmede de tenaamstelling en IBAN-nummer van de rekening waarop wij uw aankoop kunnen crediteren.